Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7362
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКороль-Безпала, Леся Петрівна-
dc.contributor.authorKorol-Bezpala, Lesia-
dc.contributor.authorМерзлов, Сергій Віталійович-
dc.contributor.authorMerzlov, Serhii-
dc.date.accessioned2022-05-03T13:01:23Z-
dc.date.available2022-05-03T13:01:23Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationКороль-Безпала Л.П. Виявлення мікробіологічного складу поживного середовища для личинки Chironomus після термічної обробки / Король-Безпала Л.П., Мерзлов С.В. // Новітні технології виробництва та переробки продукції тваринництва: державна науково-практична конференція (Білоцерківський НАУ, 23 листопада 2017 р.) .- Біла Церква: БНАУ, 2017 .- 2017 - С. 12–13.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7362-
dc.descriptionRepresentatives of all groups of bacteria live in the silt of reservoirs. Among them are bacteria that are found in the air, soil, terrestrial plants and animals. According to the most common classification, bacteria also include actinomycetes, which have a rod-shaped, filamentous or coccoid shape with lateral branches without cell septa and resemble microscopic fungi in shape. The silt of rivers, ponds and lakes is an integral part of the nutrient medium for Chironomus larvae. The technology of preparation of nutrient medium involves heat treatment, so we aimed to study the microbiological diversity of native and pasteurized sludge.uk_UA
dc.description.abstractУ мулі водойм мешкають представники всіх груп бактерій. Серед них є і бактерії, які зустрічаються у повітрі, ґрунті, на наземних рослинах і тваринах. Згідно з найбільш поширеною класифікацією до бактерій належать також актиноміцети, які мають паличковидну, нитчасту або кокоподібну форму з бічними відгалуженнями без клітинних перегородок і за своєю формою нагадують мікроскопічні гриби. Мул річок, ставів та озер є невід’ємною складовою поживного середовища для личинки Chironomus. Технологія підготовки поживного середовища передбачає термічну обробку, тому нами було поставлено за мету вивчити мікробіологічне різноманіття нативного і пастеризованого мулу.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectЛичинки Chironomusuk_UA
dc.subjectChironomus larvaeuk_UA
dc.subjectпоживне середовищеuk_UA
dc.subjectnutrient mediumuk_UA
dc.subjectмулuk_UA
dc.subjectsiltuk_UA
dc.subjectколонії бактерійuk_UA
dc.subjectbacterial coloniesuk_UA
dc.subjectрежими пастеризаціїuk_UA
dc.subjectpasteurization modesuk_UA
dc.titleВиявлення мікробіологічного складу поживного середовища для личинки Chironomus після термічної обробки і без неїuk_UA
dc.title.alternativeDetection of microbiological composition of nutrient medium for Chironomus larvae after and without heat treatmentuk_UA
dc.typeТези доповідей, Матеріали конференційuk_UA
dc.identifier.udc579.64:595.711uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vyiavlennia_mikrobiolohich.pdf290,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.