Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7251
Title: | Загальна іхтіологія: конспект лекцій для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” |
Other Titles: | General ichthyology: synopsis of lectures for students of the first (bachelor's) level of higher education in specialty 207 "Aquatic bioresources and aquaculture" |
Authors: | Гриневич, Наталія Євгеніївна Grynevych, Nataliia Жарчинська, Валерія Сергіївна Zharchynska, Valeriia Присяжнюк, Наталія Михайлівна Prysiazhniuk, Nataliia Слюсаренко, Алла Олександрівна Sliusarenko, Alla Хом’як, Олександр Андрійович Khomiak, Oleksandr Михальський, Олег Ральфович Mikhalskii, Oleg Трофимчук, Алла Михайлівна Trofymchuk, Alla |
Keywords: | будова тіла;риба;життєвий цикл;етологічні реакції риб;спеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультура.;body structure;fish;life cycle;ethological reactions of fish;specialty 207 Aquatic bioresources and aquaculture |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Citation: | Загальна іхтіологія: конспект лекцій для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / Н.Є. Гриневич, В.С. Жарчинська, Н.М. Присяжнюк та ін. – Біла Церква, 2021. – 150 с. |
Abstract: | Метою навчальної дисципліни є засвоєння знань про рибу як живий організм у всій різноманітності його життєдіяльності, численних особливостях і проявах природного середовища. |
Description: | The aim of the discipline is to acquire knowledge about fish as a living organism in all its diversity of life, numerous features and manifestations of the natural environment. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7251 |
metadata.dc.identifier.udc: | 597.2/.5(076) |
Appears in Collections: | Навчальні видання |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Zahalna_Ikhtiolohiia.pdf | 4,36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.