Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7242
Назва: Профілактично-лікувальні заходи у холодноводних господарствах
Інші назви: Preventive and therapeutic measures in cold water farms
Автори: Басок, Олександр Дмитрович
Basok, Oleksandr
Лунін, Петро Юрійович
Lunin, Petro
Німченко, Юрій Олександрович
Nimchenko, Yurii
Безуглий, Віталій Миколайович
Bezuhlyi, Vitalii
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Ключові слова: природна кормова база;кисневий режим рибгосподарських водойм;вміст кисню;температура води;natural fodder base;oxygen regime of fishery reservoirs;oxygen content;water temperature
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Профілактично-лікувальні заходи у холодноводних господарствах / О.Д. Басок, П.Ю. Лунін, Ю.О. Німченко та ін. // Екологізація виробництва та охорона природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 18 листопада 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 3–4.
Короткий огляд (реферат): Трансформація водної екосистеми та умови ставів є сприятливим для ведення рибництва із застосуванням методів інтенсифікації. Вода за хімічним складом відноситься до гідро карбонатного класу кальцієвої групи, відповідає рибницьким нормативам і є сприятливою для розвитку природної кормової бази та темпу росту риби.
Опис: Transformation of the aquatic ecosystem and pond conditions are favorable for fish farming using intensification methods. The chemical composition of the water belongs to the hydrocarbonate class of the calcium group, meets fishpond standards and is favorable for the development of natural forage base and fish growth rate.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7242
УДК: 639.619:614.31.639.331.5
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Profilaktychnolikuvalni_ zakhody.pdf791,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.