Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227| Title: | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок |
| Other Titles: | The effect of lysine, methionine, threonine in combination with tocopherol on the content of foreign acids in the serum and eggs of quail |
| Authors: | Ніщеменко, Микола Прокопович Nischemenko, Nicola Порошинська, Оксана Андріївна Poroshinska, Oksana Стовбецька, Людмила Степанівна Stovbetska, Luydmila Шмаюн, Сергій Степанович Shmayun, Sergiy Саморай, Микола Миколайович Samoray, Nicola |
| Keywords: | перепели;амінокислоти;лізин;метіонін;треонін;яйця перепелині;quail;amino acids;lysine;methionine;threonine;quail eggs |
| Issue Date: | 2018 |
| Publisher: | Mendel University in Brno |
| Citation: | Вплив лізину, метіоніну, треоніну в поєднанні з токоферолом на вміст амінокислот в сироватці крові та яйцях перепілок / М. П. Ніщеменко, О. А. Порошинська, Л. С. Стовбецька та ін. // The development of nature sciences:problems and solutions: The international research and practical conference (April 27-28) .- Brno, 2018 .-С. 108-111. |
| Abstract: | В результаті проведених досліджень висунуті припущення, що завдяки додаванню до раціону перепілок дослідних груп амінокислот лізину, метіоніну, треоніну та вітаміну Е відбуваються позитивні зміни їх засвоєння, синтезу білка, що сприяє збільшенню яєчної продуктивності перепілок-несучок. |
| Description: | As a result of research, it is suggested that due to the addition to the diet of quail experimental groups of amino acids lysine, methionine, threonine and vitamin E there are positive changes in their assimilation, protein synthesis, which increases egg production of laying quails. |
| URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7227 |
| metadata.dc.identifier.udc: | 636.6.087.74:612.1 |
| Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vplyv_lizynu.pdf | 247,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.