Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7226
Назва: Робочий зошит звіт про проходження виробничої практики
Інші назви: Workbook report on the internship
Автори: Марченко, Алла Борисівна
Marchenko, Alla
Іщук, Любов Петрівна
Ishchuk, Lyubov
Роговський, Сергій Володимирович
Rogovsky, Sergei
Олешко, Олена Геннадіївна
Oleshko, Helena
Крупа, Наталія Миколаївна
Krupa, Natalia
Масальський, Владислав Петрович
Masalsky, Vladislav
Жихарева, Катерина В'ячеславівна
Zikhareva, Katerina
Струтинська, Юлія Вікторівна
Strutynska, Julia
Ключові слова: виробнича практика;internship;технологія вирощування;cultivation technology;садивний матеріал;planting material
Дата публікації: чер-2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Робочий зошит звіт про проходження виробничої практики / А.Б. Марченко та ін.; за заг. ред. доц. А.Б. Марченко. - Біла Церква, 2021. с.
Короткий огляд (реферат): Робочий зошит з підготовки, оформлення, захисту й оцінювання результатів виробничої практики здобувачів вищої освіти першого бакалаврського рівня спеціальності 206 – Садово-паркове господарство денної та заочної форми навчання. Викладено процедуру й методику написання звіту про проходження виробничої практики, зразки супровідних документів, що сприятиме якісному виконанню й успішному захисту робіт.
Опис: Workbook on preparation, design, defense and evaluation of results industrial practice of applicants for higher education of the first bachelor's degree 206 - Horticulture of full-time and part-time education. Outlined procedure and methods of writing a report on the internship, samples accompanying documents that will promote high-quality performance and successful protection of works.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7226
УДК: 378.091.214(047.3)
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Звіт виробнича практика.pdf524,23 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.