Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7126
Назва: Основи марикультури: до виконання самостійної роботи та індивідуальних завдань для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура”
Інші назви: Basics of mariculture: to perform independent work and individual tasks for students of the first (bachelor's) level of higher education in specialty 207 "Aquatic Bioresources and Aquaculture"
Автори: Трофимчук, Алла Михайлівна
Trofymchuk, Alla
Гриневич, Наталія Євгеніївна
Grynevych, Nataliia
Присяжнюк, Наталія Михайлівна
Prysiazhniuk, Nataliia
Хом’як, Олександр Андрійович
Khomiak, Oleksandr
Слюсаренко, Алла Олександрівна
Sliusarenko, Alla
Михальський, Олег Ральфович
Mikhalskii, Oleg
Жарчинська, Валерія Сергіївна
Zharchynska, Valeriia
Ключові слова: марикультура;молюски;ракоподібні;самостійна робота;спеціальність 207 Водні біоресурси та аквакультура;mariculture;mollusks;crustaceans;independent work;specialty 207 Aquatic bioresources and aquaculture
Дата публікації: 2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Основи марикультури: до виконання самостійної роботи та індивідуальних завдань для студентів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 207 “Водні біоресурси та аквакультура” / А.М. Трофимчук, Н.Є. Гриневич, Н.М. Присяжнюк та ін. – Біла Церква, 2021. – 34 с.
Короткий огляд (реферат): Мета вивчення дисципліни «Основи марикультури» полягає в одержанні теоретичних і практичних знань з розведення та вирощування водоростей, молюсків, ракоподібних, риб у розплідниках, на морських фермах для підтримання природних біоценозів і вирощування цінної харчової продукції.
Опис: The purpose of studying the discipline "Fundamentals of Mariculture" is to obtain theoretical and practical knowledge of breeding and cultivation of algae, mollusks, crustaceans, fish in nurseries, marine farms to maintain natural biocenoses and growing valuable food products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7126
УДК: 639.3
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
OSNOVY_MARYKULTURY.pdf1,31 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.