Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7119
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШтика, Людмила Іванівна-
dc.contributor.authorShtyka, Liudmyla-
dc.date.accessioned2021-12-28T09:32:23Z-
dc.date.available2021-12-28T09:32:23Z-
dc.date.issued2019-06-26-
dc.identifier.citationШтика Л.І. Програма з навчальної дисципліни «Холодильна технологія»: Рекомендована Науково-методичною радою Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (протокол від 26.06.2019р. №4) / Л.І.Штика – Немішаєво, 2019. – 17 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7119-
dc.descriptionThe syllabus in subject Cooling Technology coincides with the current syllabus. The syllabus in subject Cooling Technology points out five main processes: cooling, freezing, cold storage, de-frosting and warming. Other derivative processes are based on the mentioned processes such as freeze-drying. The syllabus will give an opportunity for teaching students to solve modern problems of cooling technology which are to create a refrigeration chain “producer – salesperson – customer”.uk_UA
dc.description.abstractПрограма з дисципліни “Холодильна технологія” співпадає з діючою програмою. В ній виділено п`ять основних процесів: охолодження, заморожування, холодильне зберігання, розморожування та отеплення. На них ґрунтуються інші похідні процеси, такі як сублімаційне висушування. Для закріплення теоретичних знань та набуття практичних навичок в програмі передбачається проведення практичних занять та лабораторних занять в умовах виробництва. Набуті теоретичні знання та практичні навички при вивченні дисципліни “Холодильна технологія” доцільні при виконанні курсового та дипломного проектів з дисципліни “Холодильно-компресорні машини та установки”. Програма з навчальної дисципліни “Холодильна технологія” дасть можливість навчити студентів вирішувати сучасні проблеми холодильної технології, які полягають в створенні та вдосконаленні холодильного ланцюга “виробник – продавець – споживач”.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherНемішаєво, Науково-методичний центр ВФПОuk_UA
dc.subjectохолодженняuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectхолодильне зберіганняuk_UA
dc.subjectрозморожуванняuk_UA
dc.subjectотепленняuk_UA
dc.subjectсублімаційне висушуванняuk_UA
dc.subjectшокове заморожування м`ясаuk_UA
dc.subjectcoolinguk_UA
dc.subjectfreezinguk_UA
dc.subjectcold storageuk_UA
dc.subjectwarminguk_UA
dc.subjectfreeze-dryinguk_UA
dc.subjectshock frrezing of meatuk_UA
dc.subjectdefrostinguk_UA
dc.titleПрограма з навчальної дисципліни «Холодильна технологія»uk_UA
dc.title.alternativeSyllabus in subject Cooling Technologyuk_UA
dc.typeРобочий документuk_UA
dc.identifier.udc378.147:664.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Programa z navchal_noyi dy_scy`_pliny_.pdf1,13 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.