Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7119
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Штика, Людмила Іванівна | - |
dc.contributor.author | Shtyka, Liudmyla | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-28T09:32:23Z | - |
dc.date.available | 2021-12-28T09:32:23Z | - |
dc.date.issued | 2019-06-26 | - |
dc.identifier.citation | Штика Л.І. Програма з навчальної дисципліни «Холодильна технологія»: Рекомендована Науково-методичною радою Державної установи «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» (протокол від 26.06.2019р. №4) / Л.І.Штика – Немішаєво, 2019. – 17 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7119 | - |
dc.description | The syllabus in subject Cooling Technology coincides with the current syllabus. The syllabus in subject Cooling Technology points out five main processes: cooling, freezing, cold storage, de-frosting and warming. Other derivative processes are based on the mentioned processes such as freeze-drying. The syllabus will give an opportunity for teaching students to solve modern problems of cooling technology which are to create a refrigeration chain “producer – salesperson – customer”. | uk_UA |
dc.description.abstract | Програма з дисципліни “Холодильна технологія” співпадає з діючою програмою. В ній виділено п`ять основних процесів: охолодження, заморожування, холодильне зберігання, розморожування та отеплення. На них ґрунтуються інші похідні процеси, такі як сублімаційне висушування. Для закріплення теоретичних знань та набуття практичних навичок в програмі передбачається проведення практичних занять та лабораторних занять в умовах виробництва. Набуті теоретичні знання та практичні навички при вивченні дисципліни “Холодильна технологія” доцільні при виконанні курсового та дипломного проектів з дисципліни “Холодильно-компресорні машини та установки”. Програма з навчальної дисципліни “Холодильна технологія” дасть можливість навчити студентів вирішувати сучасні проблеми холодильної технології, які полягають в створенні та вдосконаленні холодильного ланцюга “виробник – продавець – споживач”. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Немішаєво, Науково-методичний центр ВФПО | uk_UA |
dc.subject | охолодження | uk_UA |
dc.subject | заморожування | uk_UA |
dc.subject | холодильне зберігання | uk_UA |
dc.subject | розморожування | uk_UA |
dc.subject | отеплення | uk_UA |
dc.subject | сублімаційне висушування | uk_UA |
dc.subject | шокове заморожування м`яса | uk_UA |
dc.subject | cooling | uk_UA |
dc.subject | freezing | uk_UA |
dc.subject | cold storage | uk_UA |
dc.subject | warming | uk_UA |
dc.subject | freeze-drying | uk_UA |
dc.subject | shock frrezing of meat | uk_UA |
dc.subject | defrosting | uk_UA |
dc.title | Програма з навчальної дисципліни «Холодильна технологія» | uk_UA |
dc.title.alternative | Syllabus in subject Cooling Technology | uk_UA |
dc.type | Робочий документ | uk_UA |
dc.identifier.udc | 378.147:664.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні видання |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Programa z navchal_noyi dy_scy`_pliny_.pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.