Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7054
Назва: Спосіб зниження вмісту важких металів у м'ясі кролів
Інші назви: Method of reducing heavy metals in rabbit meat
Автори: Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Ключові слова: кролі;rabbits;годівля;feeding;Спіруліна;Spirulina platensis;Плюмбум;lead;кадмій;cadmium
Дата публікації: 25-лис-2021
Бібліографічний опис: Титарьова О. М. Спосіб зниження вмісту важких металів у м’ясі кролів: патент на корисну модель № 149664 МПК (2021.01) / О. М. Титарьова, О. А. Кузьменко .- заявл. 12.07.2021; опублік. 4.11.2021.- Бюл. № 47 .- 4 с
Короткий огляд (реферат): Уведення до складу комбікорму масової частки сухої біомаси Spirulina platensis 0,5-2,0 % є ефективним способом зниження вмісту важких металів у м'ясі кролів. При цьому оптимальною масовою часткою сухої біомаси Spirulina platensis в комбікормі, яка забезпечує найменший вміст важких металів у кролятині, є 1,5 - 2,0 % маси комбікорму.
Опис: The introduction of 0.5-2.0% by weight of dry biomass Spirulina platensis into the compound feed is an effective way to reduce the content of heavy metals in rabbit meat. In this case, the optimal mass fraction of dry biomass of Spirulina platensis in feed, which provides the lowest content of heavy metals in rabbit, is 1.5 - 2.0% by weight of feed. Введение в состав комбикорма массовой части сухой биомассы Spirulina platensis 0,5-2,0% является эффективным способом снижения содержания тяжелых металлов в мясе кроликов. При этом оптимальной массовой долей сухой биомассы Spirulina platensis в комбикормах, обеспечивающей наименьшее содержание тяжелых металлов в крольчатине, является 1,5 - 2,0% от массы комбикорма.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7054
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Patent_Sposib.pdf762,95 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.