Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7002
Title: | Вплив способу утримання корів на середньорічну кількість днів з термонейтральною температурою |
Other Titles: | The effect of the method of keeping cows on the average number of days per year with thermoneutral temperature |
Authors: | Борщ, Олександр Олександрович Borshch, Oleksandr Борщ, Олександр Васильович Borshch, Oleksandr |
Keywords: | молочні корови;тип приміщень;температура повітря;спосіб утримання;адаптація;dairy cows;type of premises;air temperature;method of keeping;adaptation |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Борщ О. О. Вплив способу утримання корів на середньорічну кількість днів з термонейтральною температурою / О. О. Борщ, О. В. Борщ // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції. (Білоцерківський НАУ, 21 жовтня 2021 р.) .- Біла Церква, 2021 .- С. 10-12. |
Abstract: | Наведено результати досліджень способу варіанту утримання корів на середню річну кількість термонейтральних днів (від -5 до +25 °С). Встановлено, що після переведення тварин із приміщень капітального типу у легкозбірнікількість днів із низькотемпературним навантаженням збільшилась на 18. |
Description: | The results of research on the method of keeping cows for the average annual number of thermoneutral days (from -5 to +25 ° C) are presented. It was found that after the transfer of animals from capital-type premises to the easy-to-collect number of days with low-temperature load increased by 18. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/7002 |
metadata.dc.identifier.udc: | 636.2.083:612.017 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_sposobu_utrym.pdf | 1,14 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.