Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6970
Назва: Основні аспекти розвитку овочівництва в Україні
Інші назви: The main aspects of vegetable development in Ukraine
Автори: Сич, Зеновій Деонизович
Sych, Zenovii
Кубрак, Світлана Миколаївна
Kubrak, Svitlana
Ключові слова: овочівництво;овощеводство;vegetable growing;потреби населення;needs of the population;посівні площі;sown areas;проблеми виробництва овочів;problems of vegetable production;статистичний аналіз;statistical analysis
Дата публікації: жов-2021
Видавництво: Біла Церква: БНАУ
Бібліографічний опис: Сич З.Д. Основні аспекти розвитку овочівництва в Україні/ З.Д. Сич, С.М. Кубрак // Аграрна освіта та наука : досягнення, роль, фактори росту «Інноваційні технології в агрономії, землеустрої, електроенергетиці, лісовому та садово-парковому господарстві» : [тези доповідей] мат. Міжнар. наук.-практ. конференції, Біла Церква, 21 жовтня 2021 р. – Біла Церква : Білоцерківський НАУ, 2021. С. 24-26.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано основні проблеми та напрямки розвитку овочівництва в Україні. Населення країни забезпечено овочами власного виробництва (господарства населення) на 2021 рік лише на 85 %. Найбільші посівні площі серед овочевих рослин займають помідори, капуста, огірки.
Опис: The main problems and directions of vegetable growing development in Ukraine are analyzed. The population of the country provided with vegetables of own production (households) for 2021 only by 85%. The largest sowing areas among vegetable plants are occupied by tomatoes, cabbage, cucumbers.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6970
УДК: 378:63:001(063)
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osnovni_aspekty`.pdf546,63 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.