Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6953
Title: Iноземна мова за професійним спрямуванням
Other Titles: Foreign language for professional purposes
Authors: Рейда, Ольга Андріївна
Rejda, Olga
Івлєва, Катерина Сергіївна
Ivlieva, Katerina
Keywords: професійно-комунікативна компетентність;професійна діяльність;фахова лексика;діалогічне мовлення;орієнтована лексика;інтенсифікація;інтенсифікація;professional activity;professional activity;professional activity;vocational-oriented vocabulary;intensification
Issue Date: Nov-2021
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Iноземна мова за професійним спрямуванням: навч.-метод. посібн. / укл. О.А. Рейда, К.С. Івлєва. - Біла Церква: БНАУ, 2021. - 320 c.
Abstract: Навчально-методичний посібник спрямовано на опанування англійської мови професійного спрямування студентами технологічних спеціальностей та сфер обслуговування харчової промисловості. Навчально-методичний посібник містить опис навчальної дисципліни, мету, наповнення змістових модулів, критерії оцінювання навчальних досягнень студентів, структуру навчальної дисципліни. Посібник складається з двох частин. Перша вміщує 3 модулі у вигляді тематичних розділів, кожен з яких містить текстовий матеріал, лексичні вправи, матеріали для виконання аудіозавдань, зразки модульних контрольних робіт та тести для поточного контролю. Друга частина містить основи нормативної граматики та граматичні вправи. Додатковий текстовий матеріал вміщує, окрім традиційних тем, тексти, що відображають новітні тенденції розвитку харчової промисловості. Посібник також містить термінологічний словник галузі харчових технологій. Навчально-методичний посібник призначено для студентів, які опанули англійську мову в межах нормативної граматики і соціально-побутової лексики на рівні середньої школи.
Description: The textbook is aimed at mastering the English language of professional orientation by students of technological specialties and areas of food industry. The textbook contains a description of the discipline, purpose, content content modules, criteria for assessing student achievement, the structure of the discipline. The manual consists of two parts. The first contains 3 modules in the form of thematic sections, each of which contains text material, lexical exercises, materials for audio tasks, samples of modular tests and tests for current control. The second part contains the basics of normative grammar and grammar exercises. Additional text material contains, in addition to traditional topics, texts that reflect the latest trends in the food industry. The manual also contains a glossary of food technology. The textbook is intended for students who have mastered the English language within the normative grammar and social vocabulary at the secondary school level.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6953
metadata.dc.identifier.udc: 81'243:664(075)
Appears in Collections:Навчальні видання

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Inozemna_mova_za_pr.pdf4,62 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.