Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6925
Title: Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Other Titles: Analysis and improvement of technology of sausage products on LTD "Marshalok" of the Kyiv area
Authors: Варченко, Марія Миколаївна
Varchenko, Mariia
Keywords: м’ясо;рецептура;технологія;якість;обладнання;витрати;meat;compounding;technology;quality;equipment;charges
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Варченко М. М. Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / М. М. Варченко; керівник Г. П. Калініна .- Біла Церква, 2020 .- 54 с.
Abstract: Було проведено ретельний аналіз роботи підприємства: сировинна база, всі технології переробки м’яса, виробництва м’ясних продуктів і напівфабрикатів; робота обладнання; виробничі цехи і камери зберігання. Аналіз показав можливості модернізації технології ковбасних виробів за рахунок удосконалення рецептур, що дає можливість підвищити якість продукції і оптимізувати роботу ковбасного цеху. Показано можливість удосконалення технології та роботи ковбасного цеху за рахунок розширення асортименту ковбасних виробів та оновлення технологічного обладнання. Проведено дослідження готової продукції, виробленої за оновленими рецептурами в порівняння з ковбасами за класичними рецептурами.
Description: The careful analysis of work of enterprise Was conducted: source of raw materials, all technologies of processing of meat, production of meat products and ready-to-cook foods; work of equipment; productive workshops and baggage rooms. An analysis showed possibilities to modernisation of technology of sausage products due to the improvement of compounding, that gives an opportunity to improve quality products and optimize work of sausage workshop. Possibility of improvement of technology and work of sausage workshop is shown due to expansion of line of sausage products and updating of technological equipment. A study of the prepared products mine-out after the renewed compounding in comparing to sausages after the classic compounding is undertaken.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6925
metadata.dc.identifier.udc: 637.523
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Tekhnol_kovbasn_vyrobiv.pdf152 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.