Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920
Title: | Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн" |
Other Titles: | Analysis and improvement of pasteurized milk technology in the conditions of Milk Line Dairy Compa |
Authors: | Серватинська, Ірина Василівна Servatynska, Iryna |
Keywords: | молоко пастеризоване питне;пастеризація;нормалізація;технологія;безпечність та якість;pasteurized drinking milk;pasteurization;normalization;technology;safety and quality |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Білоцерківський НАУ |
Citation: | Серватинська І.В. Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с. |
Abstract: | Пропонується удосконалення виробництва молока пастеризованого в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн». Запропоновано виробництво таких видів молока питного пастеризованого: молоко «Вітамінізоване» та молоко «Шкільне». Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу. |
Description: | It is proposed to improve the production of pasteurized milk in the conditions of Milk Line Dairy Company LLC The production of the following types of pasteurized drinking milk is proposed: «Vitaminized» milk and and «School» milk. Technological solutions for production were found and equipment was selected. Profitability and profit of the plant are determined. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.12 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні роботи (магістри) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Analiz_ta_udoskonal.pdf | 196,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.