Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920
Title: Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"
Other Titles: Analysis and improvement of pasteurized milk technology in the conditions of Milk Line Dairy Compa
Authors: Серватинська, Ірина Василівна
Servatynska, Iryna
Keywords: молоко пастеризоване питне;пастеризація;нормалізація;технологія;безпечність та якість;pasteurized drinking milk;pasteurization;normalization;technology;safety and quality
Issue Date: 2020
Publisher: Білоцерківський НАУ
Citation: Серватинська І.В. Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн»: кваліфікаційна робота магістра: спец. 181 - харчові технології / Л. М. Гарастей; керівник О. П. Гребельник .- Біла Церква: БНАУ, 2020 .- 54 с.
Abstract: Пропонується удосконалення виробництва молока пастеризованого в умовах ТОВ «Молочна компанія «Мілк Лайн». Запропоновано виробництво таких видів молока питного пастеризованого: молоко «Вітамінізоване» та молоко «Шкільне». Проведено продуктовий розрахунок продуктів. Знайдено технологічні рішення для виробництво та підібрано обладнання. Визначено рентабельність та прибуток заводу.
Description: It is proposed to improve the production of pasteurized milk in the conditions of Milk Line Dairy Company LLC The production of the following types of pasteurized drinking milk is proposed: «Vitaminized» milk and and «School» milk. Technological solutions for production were found and equipment was selected. Profitability and profit of the plant are determined.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6920
metadata.dc.identifier.udc: 637.12
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи (магістри)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_ta_udoskonal.pdf196,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.