Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6770
Назва: Динаміка вмісту холестеролу в сироватці крові перепілок за впливу комплексу незамінних амінокислот в поєднанні з вітаміном Е
Інші назви: Dynamics of cholesterol content in the serum of quails under the influence of a complex of essential amino acids in combination with vitamin E
Автори: Порошинська, Оксана Андріївна
Poroshinska, Oksana
Ніщеменко, Микола Прокопович
Nischemenko, Nicola
Стовбецька, Людмила Степанівна
Stovbetska, Luydmila
Ключові слова: амінокислоти;перепели;холестерол;сироватка крові;amino acids;quail;cholesterol;blood serum
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Порошинська О.А. Динаміка вмісту холестеролу в сироватці крові перепілок за впливу комплексу незамінних амінокислот в поєднанні з вітаміном Е / О. А. Порошинська, М. П. Ніщеменко, Л. С. Стовбецька // Фізіологфчний журнал .- 2019 .- Т. 63, №3 (додаток) .- С. 202.
Короткий огляд (реферат): Вивчено вплив комплексу амінокислот (лізину, метіоніну та треоніну) в поєднанні з вітаміном Е на вміст холестеролу в сироватці крові перепілок та яйцях птиці.
Опис: The effect of a complex of amino acids (lysine, methionine and threonine) in combination with vitamin E on the cholesterol content in the serum of quail and poultry eggs was studied.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6770
ISSN: 2522-9036
УДК: 636.6.087.74:612.1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dynamika _vmistu.pdf399,89 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.