Skip navigation
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
???browse.menu.type???
Help
Language
українська
English
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Search
Search:
All of DSpace
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
for
Current filters:
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.type???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 1-10 of 15 (Search time: 0.0 seconds).
previous
1
2
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2020
Аналіз та удосконалення технології молока пастеризованого в умовах ГОВ «Молочна компанія "Мілк Лайн"
Серватинська, Ірина Василівна
;
Servatynska, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах ФГ «Широкоступ» та його переробки у ПрАТ «Кагма» Київської області
Луцька, Аліна Володимирівна
;
Lutskа, Alina
2019
Аналіз та удосконалення технології виробництва молока в умовах СТОВ «ЗОРЯ» та його переробки у ПАТ «ЗВЕНИГОРОДСЬКИЙ СИРОРОБНИЙ КОМБІНАТ»
Шкурко, Дмитро Іванович
;
Shkurko, Dmytro
2020
Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської області
Варченко, Марія Миколаївна
;
Varchenko, Mariia
2020
Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської області
Гапич, Ірина Володимирівна
;
Hapych, Iryna
2020
Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської області
Вовченко, Тетяна Вікторівна
;
Vovchenko, Tetyana
2020
Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської області
Фрашко, Владислав Валерійович
;
Frashko, Vladyslav
Discover
Author
1
Козлов, Максим Євгенійович
1
Луцька, Аліна Володимирівна
1
Палієнко, Тетяна Іванівна
1
Савченко, Юлія Іванівна
1
Серватинська, Ірина Василівна
1
Сидоренко, Олександр Романович
1
Фелоненко, Павло Олегович
1
Фрашко, Владислав Валерійович
1
Шкурко, Дмитро Іванович
1
Ярмоленко, Вадим Олександрович
.
< previous
next >
Subject
15
technology
7
equipment
7
обладнання
6
quality
6
якість
3
meat
3
raw materials
3
technological process
3
м’ясо
3
сировина
.
next >
Date issued
9
2020
5
2022
1
2019
Has File(s)
15
true
???jsp.search.facet.refine.type???
15
Кваліфікаційні роботи