Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 11-15 зі 15.
назад
1
2
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2022
Аналіз технології виробництва харчових яєць та шляхи її удосконалення в СП “Журавушка” Рівненської області з елементами переробки продукції
Козлов, Максим Євгенійович
;
Kozlov, Maksym
2022
Аналіз та удосконалення технології виробництва та переробки м’яса каченят-бройлерів в ФГ «Мулард» Київської області
Ярмоленко, Вадим Олександрович
;
Iarmolenko, Vadym
2022
Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»
Палієнко, Тетяна Іванівна
;
Palienko, Tetіana
2022
Аналіз та удосконалення технології хліба у ТОВ «Київхліб»
Герасевич, Галина Миколаївна
;
Gerasevych, Halyna
2022
Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»
Сидоренко, Олександр Романович
;
Sydorenko, Oleksandr
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Felonenko, Pavlo
1
Frashko, Vladyslav
1
Gerasevych, Halyna
1
Hapych, Iryna
1
Iarmolenko, Vadym
1
Kozlov, Maksym
1
Lutskа, Alina
1
Palienko, Tetіana
1
Savchenko, Yuliia
.
далі >
Тема
15
технологія
7
equipment
7
обладнання
6
quality
6
якість
3
meat
3
raw materials
3
technological process
3
м’ясо
3
сировина
.
далі >
за датою випуску
9
2020
5
2022
1
2019
Has File(s)
15
true
Тип матеріалу
15
Кваліфікаційні роботи