Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Тип матеріалу
Довідка
Мова
українська
English
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Інституційний Репозитарій Білоцерківського НАУ
Репозитарій Білоцерківського НАУ
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
Кваліфікаційні роботи
БІОЛОГО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ
Кваліфікаційні роботи (магістри)
запит
Поточні фільтри:
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
Тип матеріалу
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-5 зі 5.
назад
1
далі
Знайдені матеріали:
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської області
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
;
Afanasieva, Oksana
2020
Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської області
Савченко, Юлія Іванівна
;
Savchenko, Yuliia
2020
Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської області
Фелоненко, Павло Олегович
;
Felonenko, Pavlo
2023
Аналіз та удосконалення технології томатів маринованих домашніх в умовах ПАТ «Білоцерківський консервний завод»
Василенко, Дмитро Миколайович
;
Vasylenko, Dmytro
2023
Аналіз та удосконалення технології адигейського сиру в умовах ТОВ «Мілк Груп»
Дудка, Валерія Олександрівна
;
Dudka, Valeriia
Перегляд
Автор
1
Afanasieva, Oksana
1
Dudka, Valeriia
1
Felonenko, Pavlo
1
Savchenko, Yuliia
1
Vasylenko, Dmytro
1
Афанасьєва, Оксана В’ячеславівна
1
Василенко, Дмитро Миколайович
1
Дудка, Валерія Олександрівна
1
Савченко, Юлія Іванівна
1
Фелоненко, Павло Олегович
.
далі >
Тема
5
сировина
3
technological process
3
technology
3
технологічний процес
3
технологія
2
organoleptic indicators
2
органолептичні показники
2
продуктовий розрахунок
1
adyghe cheese
1
baby food
.
далі >
за датою випуску
3
2020
2
2023
Тип матеріалу
5
Кваліфікаційні роботи