Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 91-100 зі 186.
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Аналіз та удосконалення технології майонезів в умовах ТОВ «АВІС»Бачінський, Ігор Сергійович; Bachinsky, Igor
2023Удосконалення технології хліба з пшеничного борошнаБабич, Жанна Сергіївна; Babich, Zhanna
2023Удосконалення технології м’ясних виробівАлєксєєв, Олександр Андрійович; Alekseev, Oleksandr
2023Аналіз та удосконалення технології яєчного меланжу на СТОВ «Старинська птахофабрика» Київської областіГвоздьов, Роман Валерійович; Нvozdоv, Roman
2023Аналіз і удосконалення технології напівкопчених ковбас в умовах ТОВ «Алан»Ващенко, Михайло Анатолійович; Vashchenko, Mykhajlo
2023Аналіз та удосконалення технології меланжу в умовах АТЗТ «Агро-Союз»Ващенко, Наталія Анатоліївна; Vashchenko, Nataliya
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пива в умовах «Гуцульської крафтової броварні» Закарпатської областіВласов, Андрій Павлович; Vlasov, Andriy
2023Удосконалення технології виробництва харчових яєць та їх переробка в умовах ПАТ «Агрофірма Березанська птахофабрика» Київської областіБатенко, Тамара Василівна; Batenko, Tamara
2023Удосконалення технології виробництва молока кіз в умовах Екоферми-Розенталь Закарпатської областіАртемова, Катерина Геннадіївна; Artemova, Kateryna
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва молока на роботизованій фермі ТДВ «Терезине» Київської областіБорщевський, Владислав Олександрович; Borschevsky, Vladyslav