Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-7 зі 7.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології ковбасних виробів на ФОП «Маршалок» Київської областіВарченко, Марія Миколаївна; Varchenko, Mariia
2020Аналіз та удосконалення технології морозива на ПРАТ «ЖЛК-Україна» Київської областіГапич, Ірина Володимирівна; Hapych, Iryna
2020Аналіз та удосконалення технології напівкопчених ковбас на ТОВ МПЗ « Баварія», Київської областіВовченко, Тетяна Вікторівна; Vovchenko, Tetyana
2020Аналіз та удосконалення технології майонезу на ТОВ «ВІСТА» Київської областіФрашко, Владислав Валерійович; Frashko, Vladyslav
2022Аналіз та удосконалення роботи МЖЦ в умовах ПРАТ «Зернопродукт МХП»»Палієнко, Тетяна Іванівна; Palienko, Tetіana
2022Удосконалення технології перероблених сирів в умовах «Пирятинський сирзавод»Сидоренко, Олександр Романович; Sydorenko, Oleksandr
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва пельменів в умовах «ФОП Коцел К.А.»Гуменюк, Юлія Олександрівна; Humenyuk, Julia