Пошук


Поточні фільтри:



Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-6 зі 6.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз та удосконалення технології суміші рослинно-вершкової з какао «Шоколадна» в ТМ «Сладосвіт» Черкаської областіАфанасьєва, Оксана В’ячеславівна; Afanasieva, Oksana
2020Аналіз та удосконалення технології фруктових цукатів в ТМ «Сетно» Київської областіСавченко, Юлія Іванівна; Savchenko, Yuliia
2020Аналіз та удосконалення технології кисломолочного продукту ТМ «Агуша» Київської областіФелоненко, Павло Олегович; Felonenko, Pavlo
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва лимонаду на ПрАТ «Фірма Полтавпиво»Паращук, Анна Олександрівна; Paraschuk, Anna
2023Аналіз та удосконалення технології виробництва безалкогольного напою «Живчик Яблуко» на ПрАТ «Оболонь»Чернюк, Тетяна Вікторівна; Chernyuk, Tatyana
2024Аналіз та організація технології виробництва курячих консервівДембіцький, Владислав Русланович; Dembitskyi, Vladyslav