Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6474
Назва: Реакція гострої фази у собак із переломами стегнової кістки
Інші назви: Реакция острой фазы у собак с переломами бедренной кости
Acute phase response in dogs with femoral fractures
Автори: Рубленко, Михайло Васильович
Rublenko, Mykhailo
Єрошенко, Олександр Валентинович
Eroshenko, Olexandr
Ключові слова: білки гострої фази;собаки;переломи кісток;белки острой фазы;переломы костей;acute phase proteins;dog;bone
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Рубленко М.В. Реакція гострої фази у собак із переломами стегнової кістки / М.В. Рубленко, О.В. Андрієць // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип.8(87). - С.138-142.
Короткий огляд (реферат): Досліджено динаміку гострофазних білків у собак за переломів стегнової кістки. Виявлено особливості продукції білків гострої фази в часовому аспекті. Встановлено, що у собак ранніми реактантами гострої фази є гаптоглобін та фібриноген. Досліджено зміни інгібіторного потенціалу плазми та їх динаміку за переломів кісток у собак. Исследована динамика острофазных белков у собак при переломах бедренной кости. Выявлены особенности продукции белков острой фазы во временном аспекте. Показано, что у собак ранними реактантами острой фазы являются гаптоглобин и фибриноген. Исследованы изменения ингибиторного потенциала плазмы и их динамика при переломах костей у собак.
Опис: Investigated the dynamic of acute phase proteins in dogs with hip fractures. The features of acute phase protein production in the time aspect. Found that in dogs the early acute phase reagents are haptoglobin and fibrinogen. The changes of plasma inhibitory capacity and their dynamics for bone fractures in dogs.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6474
УДК: 619:617-001.5:636.7
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
reakcija gostroi'_fazy.pdf574,21 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.