Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6455
Назва: Дослідження молока корів як невід’ємна складова комплексної діагностики та профілактики “хвороб високої продуктивності”
Інші назви: Исследование молока коров в качестве неотъемлемой части комплексной диагностики и профилактики “болезней высокой продуктивности”
Research of milk of cows as inalienable part of complex diagnostics and prophylaсtics of “illnesses of the high productivity”
Автори: Левченко, Володимир Іванович
Levchenko, Volodymyr
Вовкотруб, Наталія Володимирівна
Vovkotrub, Nataliia
Тишківська, Наталія Василівна
Tishkіvska, Natalii
Чуб, Олександр Васильович
Chub, Oleksandr
Ключові слова: високопродуктивна корова;сечовина;раціон;молоко;жир;білок;высокопродуктивная корова;мочевина;рацион;молоко;жир;белок;highly productive cow;urea.;ration;milk;fat;protein
Дата публікації: 2011
Видавництво: БНАУ
Бібліографічний опис: Левченко В.І. Дослідження молока корів як невід’ємна складова комплексної діагностики та профілактики “хвороб високої продуктивності” / В.І. Левченко, Н.В. Вовкотруб, Н.В. Тишківська, О.В. Чуб // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип 8(87). - С.86-92.
Короткий огляд (реферат): З метою оцінки рівня протеїнового та енергетичного забезпечення тварин, а також прогнозування виникнення у корів «хвороб високої продуктивності» доцільно визначати у молоці уміст сечовини, жиру, білка та співвідношення жир/білок. Відбір проб молока не потребує додаткової фіксації тварини й не завдає їй певного дискомфорту. С целью оценки уровня протеинового и энергетического обеспечения животных, а также прогнозирования возникновения у коров “болезней высокой продуктивности” целесообразно определять в молоке уровень мочевины, жира, белка и соотношения жир/белок. Отбор проб молока не требует дополнительной фиксации животных и не наносит им определенного дискомфорта.
Опис: With the purpose of estimation of level of the protein and power providing of cattle, and also prognostications of origin for the cows of “illnesses of the high productivity” it is expedient to determine in milk level of urea, fat, protein and correlation fat/protein. Sampling milk does not require the additional fixing of animals and does not inflict them certain discomfort.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6455
УДК: 619:616.076:616.1/4-084:636.2
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
doslidzhennja_moloka.pdf485,38 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.