Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6441
Title: Вплив ботріоцефальозу коропів на їх органолептичні показники та відносну біологічну цінність
Other Titles: Влияние ботриоцефалеза карпов на их органолептические показатели и относительную биологическую ценность
Influence of bothriocephalosis in carps on their organoleptic indexes and relative biological value
Authors: Джміль, Володимир Іванович
Dzhmil, Volodymyr
Keywords: риба;органолептичні дослідження.;коропи;ботріоцефальоз;інтенсивність інвазії;екстенсивність інвазії;відносна біологічна цінність;рыба;карпы;ботриоцефалез;интенсивность инвазии;относительная биологическая ценность;органолептические исследования;fish;carps;bothriocephalosis;invasion intensivity;invasion extensivity;relative biological value;organoleptic research
Issue Date: 2011
Publisher: БНАУ
Citation: Джміль В.І. Вплив ботріоцефальозу коропів на їх органолептичні показники та відносну біологічну цінність / В.І. джміль // Наук.вісник вет. медицини: зб-к наук. праць. - Біла Церква: БНАУ, 2011. - Вип. 8(87). - С.39-42.
Abstract: Викладені питання впливу ботріоцефальозної інвазії коропів на їх органолептичні показники та показники відносної біологічної цінності залежно від ступеня ураженості риби. Визначено екстенсивність та інтенсивність інвазії коропів різного часу вирощування. Приведены показатели влияния интенсивности инвазии при ботриоцефалезе карпов. Определена относительная биологическая ценность карпов, пораженных ботриоцефалезом, в зависимости от интенсивности инвазии.
Description: The paper gives the indexes of invasion intensivity influence in carps bothriocephalosis. Biological value of carps invased with bothriocephalosis depending on the invasion degree was defintd.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6441
metadata.dc.identifier.udc: 639.2.09:616.955.122
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
vplyv_botriocefal'ozu.pdf642,96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.