Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173
Title: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру |
Other Titles: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat |
Authors: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila |
Keywords: | молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;олія зародків пшениці;wheat germ oil;прянощі;spices |
Issue Date: | 2006 |
Citation: | Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням олії із зародків пшениці: деклараційний патент на корисну модель UA № 15218 МПК (2006) С11В 5/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй. - заявл.28.12.2005; опубл. 15.06.2006. - Бюл. №6.- 4 с. |
Abstract: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру шляхом додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають олію із зародків пшениці, яка є багатим джерелом біологічних антиоксидантів, у кількості 0,5 % до маси молочного жиру. |
Description: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat by adding antioxidants, characterized in that the milk fat is added to wheat germ oil, which is a rich source of biological antioxidants, in the amount of 0.5% by weight of milk fat |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6173 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sposib_halmuvannia.pdf | 102,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.