Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6172
Назва: Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Інші назви: The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat
Автори: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Домбровська, Юлія Олександрівна
Dombrovska, Julia
Ключові слова: молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;чорний перець;black pepper;прянощі;spices
Дата публікації: 2005
Бібліографічний опис: Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням чорного перцю: деклараційний патент на корисну модель UA 7494 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй., Ю.О. Домбровська.- заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с.
Короткий огляд (реферат): Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру, що включає додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру чорний перець у тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру.
Опис: A method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat, comprising the addition of antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - spicy culture of black pepper in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6172
УДК: 637.285.05.07
Розташовується у зібраннях:Інші публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sposib_halmuvannia.pdf118,5 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.