Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171
Title: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру |
Other Titles: | The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat |
Authors: | Димань, Тетяна Миколаївна Dyman, Tatyana Загоруй, Людмила Петрівна Zagoruy, Ludmila Мазур, Тетяна Григорівна Mazur, Tetyana |
Keywords: | молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;червоний перець;red pepper;прянощі;spices |
Issue Date: | 2005 |
Citation: | Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням червоного перцю: деклараційний патент на корисну модель UA 7493 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур. - заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с. |
Abstract: | Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру, що включає додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру червоний перець у тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру. |
Description: | A method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat, comprising the addition of antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - spicy culture of red pepper in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171 |
metadata.dc.identifier.udc: | 637.285.05.07 |
Appears in Collections: | Інші публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Sposib_halmuvannia.pdf | 111,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.