Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171
Title: Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру
Other Titles: The method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat
Authors: Димань, Тетяна Миколаївна
Dyman, Tatyana
Загоруй, Людмила Петрівна
Zagoruy, Ludmila
Мазур, Тетяна Григорівна
Mazur, Tetyana
Keywords: молочний жир;milk fat;антиоксиданти;antioxidants;червоний перець;red pepper;прянощі;spices
Issue Date: 2005
Citation: Димань Т.М. Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру з додаванням червоного перцю: деклараційний патент на корисну модель UA 7493 A23C9/00 / Т.М. Димань, Л.П. Загоруй, Т.Г. Мазур. - заявл.29.12.2004; опубл. 15.06.2005. - Бюл. №6.- 4 с.
Abstract: Спосіб гальмування автоокиснення молочного жиру, що включає додавання антиоксидантів, який відрізняється тим, що до молочного жиру додають біоантиоксидант рослинного походження – пряну культуру червоний перець у тонкодиспергованому вигляді у кількості 0,1 % до маси молочного жиру.
Description: A method of inhibiting the auto-oxidation of milk fat, comprising the addition of antioxidants, characterized in that the milk fat is added to a bioantioxidant of plant origin - spicy culture of red pepper in finely dispersed form in an amount of 0.1% by weight of milk fat.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6171
metadata.dc.identifier.udc: 637.285.05.07
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sposib_halmuvannia.pdf111,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.