Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6152
Назва: | Що треба знать про спарганоз |
Інші назви: | That you need to know about Sparganosis Что надо знать о спарганозе |
Автори: | Антіпов, Анатолій Анатолійович Antipov, Anatoliy Гончаренко, Володимир Петрович Goncharenko, Volodymyr Соловйова, Людмила Миколаївна Soloviova, Lyudmila Авраменко, Наталія Володимирівна Avramenko, Natalia Козій, Наталія Володимирівна Koziy, Natalia |
Ключові слова: | свині;спарганоз;яйця;цестода;личинка;Spirometra erinacei-europaei;Sparganus spirometra erinacei;рigs;sparganosis;eggs;cestoda;large;Spirometra erinacei-europaei;Sparganus spirometra erinacei;свиньи;яйца;Spirometra erinacei-europaei;Sparganus spirometra erinacei |
Дата публікації: | чер-2021 |
Бібліографічний опис: | Що треба знать про спарганоз / А.А. Антіпов, В.П. Гончаренко, Л.М. Соловйова та ін. // Матеріали XXVIII Міждунар. наук. конф. «About the problems of practice, science and ways to solve them» (1-4 червня 2021 р.). – Анкара, 2021.- С. 454–550. |
Короткий огляд (реферат): | Дана характеристика збудника, цикл розвитку та епізоотологія паразита, а також ветеринарно-санітарна експертиза продуктів забою при виявленні спарганозу свиней. Дана характеристика возбудителя, цикл развития и эпизоотология паразита, а также ветеринарно-санитарная экспертиза продуктов убоя при обнаружении спарганоза свиней. |
Опис: | This characteristic of the pathogen, development cycle and epizootology of parasite, as well as veterinary and sanitary examination of slaughter products when detecting spar guns. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6152 |
УДК: | 636.09:616.995.121 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Shho_treba_znat'_pro_spargano.pdf | 979,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.