Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
Title: Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів
Other Titles: A method of improving the quality of raw potato for the production of chips
Authors: Федорук, Юрій Васильович
Fedoruk, Yuriі
Федорук, Наталія Миколаївна
Fedoruk, Natalia
Лозінська, Тетяна Павлівна
Lozinska, Tatiana
Keywords: картопля;potato;умови вирощування;growing conditions;термічна обробка;heat treatment;чіпси;chips
Issue Date: 2020
Citation: Федорук Ю.В. Спосіб покращення якісних показників картопляної сировини для виробництва чіпсів: патент на корисну модель № U201903726МПК (2020.1) / Ю.В. Федорук, Н.М. Федорук, Т.П. Лозінська .- заявл. 11.04.2019; опубл. 10.01.20.- Бюл. №1 .- 4 с.
Abstract: Застосування сидеративних добрив при вирощуванні картоплі підвищують вміст сухої речовини до 23,3 % та крохмалю до 16,4 %. Що призводить до зменшення масової частки жиру в картопляних чіпсах до 32,5 %.
Description: Тhe use of green manure in the cultivation of potatoes increases the dry matter content to 23.3% and starch to 16.4%. Which reduces the mass fraction of fat in potato chips to 32.5%.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6135
metadata.dc.identifier.udc: 664.8.047
Appears in Collections:Інші публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sposib_pokrashchen.pdf.pdf172,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.