Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
Title: Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів
Other Titles: Evaluation of quality and safety of frozen dumplings
Authors: Уманець, Юлія Олегівна
Umanets, Yuliia
Букалова, Наталія Володимирівна
Bukalova, Natalia
Keywords: пельмені заморожені;безпечність;товарознавче оцінювання;органолептика;фізико-хімічні показники;гістологічне аналізування;frozen dumplings;safety;commodity evaluation;organoleptics;physico-chemical parameters;histological analysis
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Уманець Ю.О. Оцінювання показників якості та безпечності заморожених пельменів / Ю.О. Уманець, Н.В. Букалова // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. магістрантів " Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 20 листопада 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.25-27.
Abstract: Проаналізовані товарні показники, проведено мікроструктурний аналіз, дослідження якості та безпечності пельменів заморожених найменуванням «Сибірські» та «Традиційні» від різних виробників. Установлено, що виробники виготовляють продукцію за технологічними умовами підприємств, що не забезпечує виробництво безпечної та якісної продукції, а через відносно низький уміст м’яса в фарші досліджуваних пельменів така продукція не може бути віднесена до категорії м’ясних.
Description: Commodity indicators are analyzed, microstructural analysis, quality research and safety of frozen pelmeni called "Siberian" and "Traditional" from different manufacturers. It is established that manufacturers produce products according to the technological conditions of enterprises that do not ensures the production of safe and high-quality products, and due to the relatively low content of minced meat such products cannot be classified as meat dumplings.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6121
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637.521.47.037
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ocinjuvannja_pokaznykiv.pdf199,48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.