Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6098
Назва: Використання сполук церію у сільському господарстві
Інші назви: Use of cerium compounds in agriculture
Использование соединений церия в сельском хозяйстве
Автори: Цехмістренко, Світлана Іванівна
Tsekhmistrenko, Svitlana
Бітюцький, Володимир Семенович
Bityutskii, Volodymyr
Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: нанотехнології;діоксид церію;наночастинки;тваринництво;птиця;nanotechnology;cerium dioxide;nanoparticles;animal husbandry;poultry;нанотехнологии;диоксид церия;наночастицы;животноводство;птица
Дата публікації: 2021
Видавництво: Library of Congress Cataloging-in-Publication Data
Бібліографічний опис: Цехмістренко С.І. Використання сполук церію у сільському господарстві / С. І. Цехмістренко, В. С. Бітюцький, О. С. Цехмістренко // Theory, practice and science: abstracts of ХХІІІ International Scientific and Practical Conference. April 27 – 30, 2021 .- Tokyo, 2021 .- P. 26-31. DOI: 10.46299/ISG.2021.XXIII
Короткий огляд (реферат): Розглянуті сфери застосування нанодисперсного діоксиду церію у тваринництві та птахівництві. Встановлений вплив різних доз препарату на яєчну продуктивність курей-несучок, м’ясну продуктивність курчат-бройлерів та на інтенсивність основних видів обміну у органах і тканинах дослідної птиці.
Опис: Areas of application of nanodispersed cerium dioxide in animal husbandry and poultry farming are considered. The effect of different doses of the studying compound on the egg productivity of chickens laying hens, meat productivity of broiler chickens and the intensity of the main types of metabolism in the organs and tissues of experimental poultry.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6098
ISSN: 978-1-63848-669-5
УДК: 577.15:636.5.087
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
vukorustanya_spoluk_tseriy.pdf214,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.