Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6046
Назва: Вплив фіксуючих речовин на органометрію м’язів коропа лускатого (Cyprinus carpio)
Інші назви: Influence of fixing substances on organometry of squamous carp (Cyprinus carpio) muscles
Автори: Денисенко, Альона Євгеніївна
Denysenko, Alona
Шишковський, Євген Миколайович
Shyshkovskyi, Yevhen
Хом’як, Олександр Андрійович
Khomiak, Oleksandr
Ключові слова: м’язи;розрахунковий коефіцієнт;формалін;ацетон;етиловий спирт;muscles;calculated coefficient;formalin;acetone;ethyl alcohol
Дата публікації: кві-2021
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Денисенко А.Є. Вплив фіксуючих речовин на органометрію м’язів коропа лускатого (Cyprinus carpio) / А.Є. Денисенко, Є.М. Шишковський, О.А. Хом’як // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: тези міжнародної науково-практичної конференції студентів 14 квітня 2021 року. – Біла Церква: БНАУ, 2021. – С. 10–12.
Короткий огляд (реферат): При фіксації різними розчинами морфологічні параметри м’язів риб мали зміни. Було зафіксовано зменшення довжини, ширини і маси м’язів. Найбільші показники зменшення зазначених параметрів спостерігаються при фіксації етиловим спиртом та ацетоном.
Опис: The morphological parameters of the fish muscles changed when fixed with different solutions. A decrease in length, width and muscle mass was observed. The greatest indicators of reduction of the specified parameters are observed at fixing by ethyl alcohol and acetone.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/6046
УДК: 619:611
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_fiksuiuchykh.pdf813,67 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.