Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/597
Назва: Особливості культури ожини садової
Інші назви: Features of culture of the greatest oil
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Сабадин, Валентина Яківна
Shubenko, Lidiia
Sabadyn, Valentyna
Ключові слова: ожина;blackberry;морфологія;morphology;зимостійкість;winter resistance;сорти;varieties;ожина;ежевика;морфологія;морфология;зимостійкість;зимостойкость;сорти;сорта
Дата публікації: бер-2018
Видавництво: Подільський державний аграрно-технічний університет,
Короткий огляд (реферат): За своєю морфології культурні сорти ожини поділяються на пряморослі і сланкі стебла. Сучасні сорти ожини суттєво відрізняються за своєю зимостійкістю, морозостійкість квіткових бруньок нижче, ніж самих пагонів. Пагони повинні щорічно визрівати, що є необхідною умовою успішного вирощування ожини. По своей морфологии культурные сорта ежевики пряморослые и стелющиеся стебли. Современные сорта ежевики существенно различаются по своей зимостойкости, морозостойкость цветочных почек ниже, чем самих побегов. Побеги должны ежегодно вызревать, что является необходимым условием успешного выращивания ежевики. According to its morphology, the crop sorting of blackberries is thick and slobbery stems. The modern sorting of blackberries differs significantly in their winter resistance, the frost resistance of flower buds is lower than that of the shoots themselves. Shoots must mature annually, which is a prerequisite for the successful growth of blackberries.
Опис: Шубенко Л.А. Особливості культури ожини садової / Л.А. Шубенко, В.Я. Сабадин // Аграрна наука та освіта в умовах євроінтеграції: збірник наукових праць міжнар. наук.-практ. конф., Кам'янець-Подільський, 20-22 березня 2018 р. – Тернопіль : Крок, 2018. – С. 164.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/597
ISSN: 978-617-692-464-7
УДК: 634.713/718
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_kultury.pdf138,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.