Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5914
Назва: | Формування культури якості вищої освіти як пріоритетний напрям розвитку та конкурентоспроможності ЗВО |
Інші назви: | Formation of the culture of quality of higher education as a priority direction of development and competitiveness of free economic education |
Автори: | Цвид-Гром, Олена Петрівна Tsvid-Grom, Olena |
Ключові слова: | культура якості вищої освіти;стейкхолдери;вища школа;освітній процес;освітня діяльність;quality culture of higher education;stakeholders;High school;educational process;educational activities |
Дата публікації: | жов-2020 |
Видавництво: | Білоцерківський НАУ |
Бібліографічний опис: | Цвид-Гром О.П. Формування культури якості вищої освіти як пріоритетний напрям розвитку та конкурентоспроможності ЗВО / О.П.Цвид-Гром // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Інноваційні психолого-педагогічні, лінгвістичні та правові засади аграрної науки в умовах міжкультурної аграрної комунікації: матеріали Міжнародної науково-практичної конференції (БНАУ, 30 жовтня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С. 18-19. |
Короткий огляд (реферат): | Акцентовано увагу на актуальності процесу забезпечення якості вищої освіти та формуванні культури її якості на всіх структурних рівнях ЗВО. Окреслено завдання, що стоять на кафедральному, викладацькому та студентському рівнях. |
Опис: | Emphasis is placed on the relevance of the process of quality assurance in higher education and the formation of a culture of its quality at all structural levels of free economic education. The tasks at the departmental, teaching and student levels are outlined. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5914 |
УДК: | 378.014.53 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Formuvannya_kulʹtury.pdf | 568,09 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.