Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5913
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОблап, Руслан Васильович-
dc.contributor.authorOblap, Ruslan-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.contributor.authorНовак, Наталія Борисівна-
dc.contributor.authorNovak, Natalia-
dc.contributor.authorСеменович, Володимир Костянтинович-
dc.contributor.authorSemenovych, Volodymyr-
dc.date.accessioned2021-03-18T19:12:21Z-
dc.date.available2021-03-18T19:12:21Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationМоніторінг харчових продуктів та продовольчої сировини на наявність генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 / Р. В. Облап, Т. М. Димань, Н. Б. Новак, В. К. Семенович // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 1. - С. 125-129.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5913-
dc.descriptionThe test-system for the qualitative and quantitative detection of genetically modified soybean of line GTS 40-3-2 by transformative event by polymerase chain reaction in real time was developed. In 2007-2011 monitoring of foodstuffs and raw material for genetic modified soybean presence was performed. Obtained results showed the suitability of the measures taken. And suck a measures should be taken in future indeed.uk_UA
dc.description.abstractРозроблено тест-систему для ідентифікації та кількісного визначення генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 за трансформаційною подією методом полімеразної ланцюгової реакції в режимі реального часу. За допомогою розробленої системи у 2007-2011 рр. проведено моніторинг харчових продуктів та продовольчій сировині на наявність генетично модифікованої сої. Отримані результати свідчать про доцільність контролю харчової продукції на вміст генетично модифікованих складових.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherСумський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectгенетично модифіковані організмиuk_UA
dc.subjectполімеразна ланцюгова реакціяuk_UA
dc.subjectсоя лінії GTS 40-3-2uk_UA
dc.subjectхарчові продукти та продовольча сировинаuk_UA
dc.subjectgenetically modified organismsuk_UA
dc.subjectpolymerase chain reactionuk_UA
dc.subjectsoybean line GTS 40-3-2uk_UA
dc.subjectraw materialuk_UA
dc.subjectfoodstuffsuk_UA
dc.titleМоніторінг харчових продуктів та продовольчої сировини на наявність генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2uk_UA
dc.title.alternativeMonitoring of food and food raw materials for the presence of genetically modified soybean line GTS 40-3-2uk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc577.2:575:57.08:658.562uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Monitorynh_kharchovykh.pdf482,12 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.