Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5913
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Облап, Руслан Васильович | - |
dc.contributor.author | Oblap, Ruslan | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.contributor.author | Новак, Наталія Борисівна | - |
dc.contributor.author | Novak, Natalia | - |
dc.contributor.author | Семенович, Володимир Костянтинович | - |
dc.contributor.author | Semenovych, Volodymyr | - |
dc.date.accessioned | 2021-03-18T19:12:21Z | - |
dc.date.available | 2021-03-18T19:12:21Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Моніторінг харчових продуктів та продовольчої сировини на наявність генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 / Р. В. Облап, Т. М. Димань, Н. Б. Новак, В. К. Семенович // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2013. - Вип. 1. - С. 125-129. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5913 | - |
dc.description | The test-system for the qualitative and quantitative detection of genetically modified soybean of line GTS 40-3-2 by transformative event by polymerase chain reaction in real time was developed. In 2007-2011 monitoring of foodstuffs and raw material for genetic modified soybean presence was performed. Obtained results showed the suitability of the measures taken. And suck a measures should be taken in future indeed. | uk_UA |
dc.description.abstract | Розроблено тест-систему для ідентифікації та кількісного визначення генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 за трансформаційною подією методом полімеразної ланцюгової реакції в режимі реального часу. За допомогою розробленої системи у 2007-2011 рр. проведено моніторинг харчових продуктів та продовольчій сировині на наявність генетично модифікованої сої. Отримані результати свідчать про доцільність контролю харчової продукції на вміст генетично модифікованих складових. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.publisher | Сумський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | генетично модифіковані організми | uk_UA |
dc.subject | полімеразна ланцюгова реакція | uk_UA |
dc.subject | соя лінії GTS 40-3-2 | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти та продовольча сировина | uk_UA |
dc.subject | genetically modified organisms | uk_UA |
dc.subject | polymerase chain reaction | uk_UA |
dc.subject | soybean line GTS 40-3-2 | uk_UA |
dc.subject | raw material | uk_UA |
dc.subject | foodstuffs | uk_UA |
dc.title | Моніторінг харчових продуктів та продовольчої сировини на наявність генетично модифікованої сої лінії GTS 40-3-2 | uk_UA |
dc.title.alternative | Monitoring of food and food raw materials for the presence of genetically modified soybean line GTS 40-3-2 | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 577.2:575:57.08:658.562 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Monitorynh_kharchovykh.pdf | 482,12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.