Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5827
Назва: | Зимостійкість ожини |
Інші назви: | Winter hardiness of blackberries |
Автори: | Шубенко, Лідія Анатоліївна Shubenko, Lidiia |
Ключові слова: | ожина;ежевика;blackberry;зимостійкість;зимостойкость;winter hardiness;пошкодження пагонів;повреждение побегов;damage to shoots;підмерзання бруньок;подмерзание почек;freezing of the kidneys |
Дата публікації: | бер-2021 |
Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
Бібліографічний опис: | Шубенко Л.А. Зимостійкість ожини / Л.А. Шубенко // "Аграрна освіта та наука: досягнення і перспективи розвитку" . Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції. 4-5 березня 2021 р.,м. Біла Цервка: БНАУ, 2021. - С. 132 |
Короткий огляд (реферат): | Представлені результати вивчення 6 інтродукованих сортів ожини на зимостійкість в умовах Правобережного Лісостепу України. Виявлено ступінь пошкодження низькими температурами пагонів досліджуваних генотипів (від 0,5 до 4,3 балів). Встановлено рівень пошкодження бруньок у сортів. |
Опис: | Представлены результаты изучения 6 интродуцированных сортов ежевики на зимостойкость в условиях Правобережной Лесостепи Украины. Выявлена степень повреждения низкими температурами побегов исследуемых генотипов (от 0,5 до 4,3 баллов). Установлен уровень повреждения почек у сортов. The results of the study of 6 introduced blackberry varieties for winter hardiness in the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine are presented. The degree of damage by low temperatures of shoots of the studied genotypes (from 0.5 to 4.3 points) was revealed. The level of bud damage in varieties was established. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5827 |
УДК: | 634.717 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Zymostiykist ozyny.pdf | 151,18 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.