Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5823
Назва: Годівля свиней
Інші назви: Feeding of pigs
Автори: Дяченко, Леонід Сидорович
Dyachenko, Leonid
Сивик, Тетяна Леонідівна
Syvyk, Tetyana
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Ключові слова: годівля свиней;біологічні особливості свиней;відгодівля свиней;годівля поросят;годівля свиноматок;feeding of pigs;biological features of pigs;fattening of pigs;feeding of piglets;feeding of sows
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Дяченко Л.С. Годівля свиней: навчальний посібник / Л.С. Дяченко, Т.Л. Сивик, О.М. Титарьова .– Біла Церква: БНАУ, 2020. – 53 с.
Короткий огляд (реферат): У навчальному посібнику наведено біологічні і господарські особливості годівлі свиней різних статевовікових груп, зокрема, кнурів-плідників, свиноматок з урахуванням їх фізіологічного стану (холості, поросні, підсисні), поросята-сисуни, поросята, відлучені у 21- та 28-денному віці, поросята до 4-місячного віку, ремонтний молодняк, свині на відгодівлі, у тому числі різні види відгодівлі. Для кожної групи свиней наведено рецепти комбікормів, білково-вітамінно-мінеральних добавок і преміксів. Дуже важливим у навчальному посібнику є матеріали контролю повноцінності годівлі свиней. Навчальний посібник передбачений для студентів освітньо-кваліфікаційних рівнів «бакалавр», «магістр» зооінженерного профілю за спеціальністю 204 – технологія виробництва і переробки продукції тваринництва.
Опис: The paper contains biological and economic features of feeding pigs of different sex and age groups, in particular, breeding boars, sows, taking into account their physiological condition (single, pregnant, lactating), suckling piglets, piglets weaned at 21 and 28 days of age, piglets up to 4 months of age, repair young animals, pigs for fattening, including various types of fattening. Recipes for compound feeds, protein-vitamin-mineral supplements and premixes are given for each group of pigs. Materials for monitoring the completeness of pig feeding are very important in the textbook. The paper is provided for students of educational and qualification levels "bachelor", "master" of zooengineering profile in the specialty 204 - technology of production and processing of livestock products.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5823
УДК: 636.4.084
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Hodivlia_svynei.pdf620,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.