Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5715
Назва: Особливості формування і годівлі високопродуктивного стада корів
Інші назви: Features of formation and feeding of a highly productive herd of cows
Автори: Бомко, Віталій Семенович
Bomko, Vitalii
Даниленко, Валентина Петрівна
Danylenko, Valentina
Бабенко, Сергій Петрович
Babenko, Serhii
Бомко, Лідія Григорівна
Bomko, Lidiia
Сломчинський, Михайло Миколайович
Slomchynskyi, Mykhailo
Кузьменко, Оксана Анатоліївна
Kuzmenko, Oksana
Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Сметаніна, Олена Віталіївна
Smetanina, Olena
Редька, Алла Іванівна
Redka, Alla
Ключові слова: годівля високопродуктивних корів;енергетичне живлення;кормові добавки;амінокислоти;мінеральні добавки;вітамінні добавки;поживність кормів;голштинські корови;feeding high-yielding cows;energy nutrition;feed additives;amino acids;mineral supplements;vitamin supplements;feed nutrition;Holstein cows
Дата публікації: 2019
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Особливості формування і годівлі високопродуктивного стада корів: монографія / В. С. Бомко, В. П. Даниленко, С. П. Бабенко та ін.- Біла Церква: БНАУ, 2019 .– 372 с.
Короткий огляд (реферат): Сучасними дослідженнями встановлено, що в годівлі високопродуктивних корів потрібно звернути увагу на поліпшення енергетичного, протеїново-амінокислотного, вуглеводного, ліпідного, мінерального і вітамінного їх живлення та розробку заходів щодо їх забезпечення. Саме цим питанням присвячена монографія. Проведені наукові пошуки спрямовані на поглиблення розуміння конверсії кормів у молоко, розроблено настанови і поради, які сприятимуть впровадженню цих знань у практику годівлі корів з метою підвищення ефективності та стабільності виробництва молока. Монографія розрахована на науковців, викладачів, аспірантів та студентів аграрних навчальних закладів.
Опис: Modern research has shown that in the feeding of highly productive cows it is necessary to pay attention to the improvement of energy, protein-amino acid, carbohydrate, lipid, mineral and vitamin nutrition and the development of measures to ensure them. The monograph is devoted to these questions. The research was aimed at deepening the understanding of the conversion of feed into milk, developed guidelines to promote the introduction of this knowledge in the practice of feeding cows in order to increase the efficiency and stability of milk production. The monograph is designed for researchers, teachers, graduate students and students of agricultural schools.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5715
ISBN: 978-966-2122-66-4
УДК: 636.2.084.523
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Osoblyvosti_formuvannia.pdf4,64 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.