Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5652
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козярін, Іван Петрович | - |
dc.contributor.author | Kozyarin, Ivan | - |
dc.contributor.author | Димань, Тетяна Миколаївна | - |
dc.contributor.author | Dyman, Tatyana | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-09T11:22:20Z | - |
dc.date.available | 2021-02-09T11:22:20Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Козярін І.П. Майбутнє харчування людини / І.П.Козярін, Т.М.Димань // Довкілля та здоров’я .- 2010 .- №3 .- С. 77- 80. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5652 | - |
dc.description | The priorities questions of feed of future generations of are considered in the article. Information is resulted about production of artificial, organic and nanofood, their positive and negative sides are indicated, information is lighted up about unique properties nanoparticles. | uk_UA |
dc.description.abstract | У статті розглянуті пріоритетні питання харчування майбутніх поколінь людства. Наведено відомості про виробництво штучної, органічної їжі та нанопродуктів, вказані їх позитивні і негативні сторони, висвітлені відомості про унікальні властивості наночастинок. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | харчові продукти | uk_UA |
dc.subject | органічні продукти | uk_UA |
dc.subject | штучна їжа | uk_UA |
dc.subject | нанопродукти | uk_UA |
dc.subject | наноїжа | uk_UA |
dc.subject | food products | uk_UA |
dc.subject | organicfood | uk_UA |
dc.subject | artificialfood | uk_UA |
dc.subject | nanofood | uk_UA |
dc.title | Майбутнє харчування людини | uk_UA |
dc.title.alternative | Future feed of humanity | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 613.2:001.8 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Maibutnie_kharchuvannia.pdf | 99,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.