Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5652
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКозярін, Іван Петрович-
dc.contributor.authorKozyarin, Ivan-
dc.contributor.authorДимань, Тетяна Миколаївна-
dc.contributor.authorDyman, Tatyana-
dc.date.accessioned2021-02-09T11:22:20Z-
dc.date.available2021-02-09T11:22:20Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКозярін І.П. Майбутнє харчування людини / І.П.Козярін, Т.М.Димань // Довкілля та здоров’я .- 2010 .- №3 .- С. 77- 80.uk_UA
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5652-
dc.descriptionThe priorities questions of feed of future generations of are considered in the article. Information is resulted about production of artificial, organic and nanofood, their positive and negative sides are indicated, information is lighted up about unique properties nanoparticles.uk_UA
dc.description.abstractУ статті розглянуті пріоритетні питання харчування майбутніх поколінь людства. Наведено відомості про виробництво штучної, органічної їжі та нанопродуктів, вказані їх позитивні і негативні сторони, висвітлені відомості про унікальні властивості наночастинок.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectхарчові продуктиuk_UA
dc.subjectорганічні продуктиuk_UA
dc.subjectштучна їжаuk_UA
dc.subjectнанопродуктиuk_UA
dc.subjectнаноїжаuk_UA
dc.subjectfood productsuk_UA
dc.subjectorganicfooduk_UA
dc.subjectartificialfooduk_UA
dc.subjectnanofooduk_UA
dc.titleМайбутнє харчування людиниuk_UA
dc.title.alternativeFuture feed of humanityuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc613.2:001.8uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Maibutnie_kharchuvannia.pdf99,03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.