Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФесенко, Василь Федорович-
dc.contributor.authorFesenko, Vasily-
dc.contributor.authorКаркач, Петро Михайлович-
dc.contributor.authorKarkach, Peter-
dc.contributor.authorОпенько, Юрій Анотолійович-
dc.contributor.authorOpenko, Yuriі-
dc.contributor.authorКузьменко, Петро Іванович-
dc.contributor.authorKuzmenko, Peter-
dc.contributor.authorМашкін, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorMashkin, Yurii-
dc.date.accessioned2021-02-02T20:15:40Z-
dc.date.available2021-02-02T20:15:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationТеоретичні та практичні аспекти інноваційних технологій у свинарстві / В.Ф. Фесенко, П.М. Каркач, Ю.А.Опенько та ін. – Біла Церква: БНАУ, 2020 – 142 с.uk_UA
dc.identifier.isbn978-966-2534-38-2-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5625-
dc.descriptionThe manual focuses on the theoretical, methodological and practical aspects of innovative development of the pig industry. The issues of "innovation" and "innovation activity" are covered, the definition of "innovative development of the enterprise" is analyzed. The directions of development of competitive pig farms are substantiated taking into account the level of technological development of production and change of fluctuation of a market share of the enterprises. A special approach to the formation of pig farms based on the transition to an innovative model of ensuring their competitiveness and modernization of production according to the criteria corresponding to the return on investment, meeting market demand for pork and a slight negative environmental impact. Emphasis is placed on the practical aspects of design, construction, operation of pig farms, ensuring their biological safety. The manual is designed for researchers, students-technologists of higher education institutions, specialists of agricultural enterprises.uk_UA
dc.description.abstractУ посібнику акцентовані теоретично-методологічні та практичні аспекти інноваційного розвитку галузі свинарства. Висвітлені питання «інновації» та «інноваційна діяльність», проаналізоване визначення «інноваційний розвиток підприємства». Обґрунтовані напрямки розвитку конкурентоспроможних свинарських господарств з врахуванням рівня технологічного розвитку виробництва та зміни коливання ринкової частки підприємств. Запропоновано особливий підхід до формування розвитку свинарських підприємств на основі переходу до інноваційної моделі забезпечення їх конкурентоспроможності та модернізації виробництва за критеріями, що відповідають поверненню вкладеного капіталу, задоволенню ринкового попиту на свинину та незначному негативному екологічному впливу на зовнішнє середовище. Акцентована увага на практичних аспектах проектування, будівництва, експлуатації свинарських підприємств, забезпечення їх біологічної безпеки. Посібник розрахований на науковців, студентів-технологів вищих навчальних закладів, спеціалістів аграрних підприємств.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherБілоцерківський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectсвинарствоuk_UA
dc.subjectінноваційні технологіїuk_UA
dc.subjectінноваційна діяльністьuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectсвинарські підприємстваuk_UA
dc.subjectвиробництво свининиuk_UA
dc.subjectбіобезпекаuk_UA
dc.subjectpig breedinguk_UA
dc.subjectinnovative technologiesuk_UA
dc.subjectinnovative activityuk_UA
dc.subjectcompetitivenessuk_UA
dc.subjectpig enterprisesuk_UA
dc.subjectpork productionuk_UA
dc.subjectbiosafetyuk_UA
dc.titleТеоретичні та практичні аспекти інноваційних технологій у свинарствіuk_UA
dc.title.alternativeTheoretical and practical aspects of innovative technologies in pig breedinguk_UA
dc.typeКнигаuk_UA
dc.identifier.udc330.341.1:338.43.01:636.4uk_UA
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Teoretychni_ta_praktychni.pdf5,12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.