Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5563
Title: | Визначення оцінки придатності ґрунтів для ведення органічного виробництва |
Other Titles: | Determining the assessment of the suitability of soils for organic production |
Authors: | Комарова, Наталія Вікторівна Komarova, Nataliia |
Keywords: | інтенсифікація;intensification;збалансоване використання;balanced use;землі сільськогосподарського призначення;agricultural land;продовольча безпека;food security;грунтовий покрив;ground cover |
Issue Date: | May-2018 |
Publisher: | Житомирський національний агроекологічний університет |
Abstract: | В даний час оцінка ґрунту за показником її впливу на ріст і продуктивность рослин вважається недостатньою . Для його характеристики н еобхідн о залучати більш ш ирокий комплекс показників та критеріїв, що знаходяться у взаєм озв 'язку і взаєм озалеж ності м іж собою . Я кісний (здоровий) ґрунт повинен, поряд із забезпеченням продуктивної складової, зберігати якість навколиш нього середови щ а і не загрож увати зд о р о в 'ю лю дей. Currently, the assessment of soil in terms of its impact on growth and plant productivity is considered insufficient. For him characteristics need to involve a wider range indicators and criteria that are interrelated and interdependence with each other. I have oblique (healthy) soil, along with ensuring a productive component, maintain quality environment and do not endanger the health of people. |
Description: | Комарова Н.В. Визначення оцінки придатності ґрунтів для ведення органічного виробництва. Органічне виробництво і продовольча безпека (м. Житомир, 24−25 травня 2018 р.). Житомир, 2018. С. 490−492. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5563 |
ISBN: | 978-966-8706-99-8 |
metadata.dc.identifier.udc: | 338.439.02 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Теза 6.2018 р.-493-496.pdf | 204,74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.