Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5516
Назва: Вступ сортів ожини у товарне плодоношення
Інші назви: Вступление сортов ежевики в товарное плодоношение. Introduction of blackberry varieties into commercial fruiting
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoch, Svetlana
Ключові слова: ожина;ежевика;blackberry;початок надходження продукції;начало поступления продукции;the beginning of receipt of production;врожайність;урожайность;yield;окупність витрат;окупаемость затрат;cost recovery
Дата публікації: жов-2020
Видавництво: Білоцерківський НАУ
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С. Вступ сортів ожини у товарне плодоношення. Матеріали міжнародної наук-практ конф. Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. м. Біла Церква, 30 жовтня 2020. С. 19-20.
Короткий огляд (реферат): В умовах Правобережного Лісостепу України проведено дослідження сортів ожини (Rubus subgenus Rubus Watson) – Тріпл краун, Арапахо, Рубен, Смутстем, Торнфрі, Блек сатін. Результати спостережень довели, що найвищий темп нарощування врожайності характерний для сортів Тріпл краун, Торнфрі, Арапахо.
Опис: В условиях Правобережной Лесостепи Украины проведено исследование сортов ежевики (Rubus subgenus Rubus Watson) - Трипл Краун, Арапахо, Рубен, Смутстем, Торнфри, Блэк сатин. Результаты наблюдений показали, что высокий темп наращивания урожайности характерен для сортов Трипл Краун, Торнфри, Арапахо.In the conditions of the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine the research of blackberry varieties (Rubus subgenus Rubus Watson) was carried out - Triple Crown, Arapaho, Ruben, Smutstem, Thornfree, Black Satin. The results of observations proved that the highest rate of increase in yield is characteristic of the varieties Triple Crown, Thornfree, Arapaho.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5516
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vstup sortiv ozini.pdf302,41 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.