Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5514
Назва: Складові елементи врожайності ожини
Інші назви: Составляющие элементы урожайности ежевики. Components of blackberry yield
Автори: Шубенко, Лідія Анатоліївна
Shubenko, Lidiia
Шох, Світлана Сергіївна
Shoch, Svetlana
Ключові слова: ожина;ежевика;плодова гілочка;плодоносная гроздь;fruit twig;латеральний пагін;латеральный побег;lateral shoot;кількість ягід;колличество ягод;number of berries
Дата публікації: лис-2020
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Шубенко Л.А., Шох С.С. Складові елементи врожайності ожини. Матеріали V Міжнародної наук-практ конф. Стан і перспективи розробки та впровадження ресурсоощадних, енергозберігаючих технологій вирощування сільськогосподарських культур. м. Дніпро. 26 листопада 2020 р.
Короткий огляд (реферат): Важливим завданням для забезпечення високого рівня врожайності даної культури є вивчення біологічних ознак сорту, які визначають продуктивність. Вивчення особливостей плодоношення ожини в Правобережному Лісостепу України підтвердило високий рівень продуктивності для більшості її сортів. Завданням наших досліджень було визначення особливостей плодоношення та їх вплив на формування врожаю сортів ожини.
Опис: Важной задачей для обеспечения высокого уровня урожайности данной культуры является изучение биологических признаков сорта, которые определяют производительность. Изучение особенностей плодоношения ежевики в Правобережной Лесостепи Украины подтвердило высокий уровень производительности для большинства ее сортов. Задачей наших исследований было определение особенностей плодоношения и их влияние на формирование урожая сортов ежевики. An important task to ensure a high level of yield of this crop is to study the biological characteristics of the variety, which determine the productivity. The study of the peculiarities of blackberry fruiting in the Right-Bank Forest-Steppe of Ukraine confirmed the high level of productivity for most of its varieties. The task of our research was to determine the features of fruiting and their influence on the formation of blackberry yields.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5514
УДК: 634.717
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Skladovi elementy vrozainosti.pdf268,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.