Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛастовська, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorLastovska, Iryna-
dc.date.accessioned2018-04-06T08:04:20Z-
dc.date.available2018-04-06T08:04:20Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.issn2308-6009-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537-
dc.descriptionЛастовская И.А. Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины / И.А. Ластовская // Инновации в науке: сб. ст. по матер. LV междунар. науч.-практ. конф. № 3(52). Часть II. – Новосибирск: СибАК, 2016. – С. 41-45.uk_UA
dc.description.abstractИзучены убойные качества телят в молочный период, выращенных в условиях новой инновационной технологии производства говядины. Проведены исследования по оценке химического состава мяса и его дегустационная оценка при выпаивании различных заменителей молока. / Studied carcass quality of calves in milk period, grown in the conditions of new innovative technologies of beef production. The carried out evaluation of chemical composition of meat and its tasting score when feeding on different milk substitutes./ Вивчено забійні якості телят в молочний період, вирощених в умовах нової інноваційної технології виробництва яловичини. Проведено дослідження з оцінки хімічного складу м'яса та його дегустаційна оцінка при випоюванні різних замінників молока.uk_UA
dc.language.isoruuk_UA
dc.publisherАссоциация научных сотрудников" Сибирская академическая книга"uk_UA
dc.subjectУбойная массаuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectдегустационная оценкаuk_UA
dc.subjectбелокuk_UA
dc.subjectтелятинаuk_UA
dc.subjectдегустационная оценкаuk_UA
dc.subjectхимический составuk_UA
dc.subjectвыход тушиuk_UA
dc.subjectslaughter weightuk_UA
dc.subjectfatuk_UA
dc.subjectbeefuk_UA
dc.subjectproteinuk_UA
dc.subjecttaste evaluationuk_UA
dc.subjectchemical compositionuk_UA
dc.subjectcarcass yielduk_UA
dc.subjectзабійна масаuk_UA
dc.subjectвихід тушіuk_UA
dc.subjectтелятинаuk_UA
dc.subjectжирuk_UA
dc.subjectдегустаційна оцінкаuk_UA
dc.subjectбілокuk_UA
dc.subjectхімічний складuk_UA
dc.titleОценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядиныuk_UA
dc.title.alternativeАльтернативна назва (та англ. мовою, якщо є) Evaluation of carcass traits of calves reared in conditions resourceusage technology of beef productionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc636.2.083.37:637.5uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
otsenka_uboinykh.pdf248,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.