Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ластовська, Ірина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Lastovska, Iryna | - |
dc.date.accessioned | 2018-04-06T08:04:20Z | - |
dc.date.available | 2018-04-06T08:04:20Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.issn | 2308-6009 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/537 | - |
dc.description | Ластовская И.А. Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины / И.А. Ластовская // Инновации в науке: сб. ст. по матер. LV междунар. науч.-практ. конф. № 3(52). Часть II. – Новосибирск: СибАК, 2016. – С. 41-45. | uk_UA |
dc.description.abstract | Изучены убойные качества телят в молочный период, выращенных в условиях новой инновационной технологии производства говядины. Проведены исследования по оценке химического состава мяса и его дегустационная оценка при выпаивании различных заменителей молока. / Studied carcass quality of calves in milk period, grown in the conditions of new innovative technologies of beef production. The carried out evaluation of chemical composition of meat and its tasting score when feeding on different milk substitutes./ Вивчено забійні якості телят в молочний період, вирощених в умовах нової інноваційної технології виробництва яловичини. Проведено дослідження з оцінки хімічного складу м'яса та його дегустаційна оцінка при випоюванні різних замінників молока. | uk_UA |
dc.language.iso | ru | uk_UA |
dc.publisher | Ассоциация научных сотрудников" Сибирская академическая книга" | uk_UA |
dc.subject | Убойная масса | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | дегустационная оценка | uk_UA |
dc.subject | белок | uk_UA |
dc.subject | телятина | uk_UA |
dc.subject | дегустационная оценка | uk_UA |
dc.subject | химический состав | uk_UA |
dc.subject | выход туши | uk_UA |
dc.subject | slaughter weight | uk_UA |
dc.subject | fat | uk_UA |
dc.subject | beef | uk_UA |
dc.subject | protein | uk_UA |
dc.subject | taste evaluation | uk_UA |
dc.subject | chemical composition | uk_UA |
dc.subject | carcass yield | uk_UA |
dc.subject | забійна маса | uk_UA |
dc.subject | вихід туші | uk_UA |
dc.subject | телятина | uk_UA |
dc.subject | жир | uk_UA |
dc.subject | дегустаційна оцінка | uk_UA |
dc.subject | білок | uk_UA |
dc.subject | хімічний склад | uk_UA |
dc.title | Оценка убойных качеств телят, выращенных в условиях ресурсоощадной технологии производства говядины | uk_UA |
dc.title.alternative | Альтернативна назва (та англ. мовою, якщо є) Evaluation of carcass traits of calves reared in conditions resourceusage technology of beef production | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 636.2.083.37:637.5 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
otsenka_uboinykh.pdf | 248,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.