Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5356| Назва: | Креветка шрімс-ведмежа (Sclerocrangon salebrosa) як перспективний об’єкт аквакультури України |
| Інші назви: | Shrimp bear (Sclerocrangon salebrosa) as a promising object of aquaculture in Ukraine |
| Автори: | Гибало, Анна Юріївна Hybalo, Anna Колесник, Катерина Володимирівна Kolesnyk, Kateryna Хом’як, Олександр Андрійович Khomiak, Oleksandr |
| Ключові слова: | креветка шрімс Sclerocrangon salebrosa;гідробіонти;УЗВ;басейн;марикультура;shrimp Sclerocrangon salebrosa;aquatic organisms;RAS;fish pool;mariculture |
| Дата публікації: | лис-2020 |
| Видавництво: | Білоцерківський національний аграрний університет |
| Бібліографічний опис: | Гибало А.Ю. Креветка шрімс-ведмежа (Sclerocrangon salebrosa) як перспективний об’єкт аквакультури України / А.Ю. Гибало, К.В. Колесник, О.А. Хом’як // Екологізація виробництва та охорони природи як основа збалансованого розвитку: матеріали міжнародної науково-практичної конференції магістрантів 20 листопада 2020 року. – Біла Церква: БНАУ, 2020. – С. 4–5. |
| Короткий огляд (реферат): | Коротко викладені особливості біології та можливість культивування креветки шрімс Sclerocrangon salebrosa в штучних умовах, розглянута перспективність вирощування даного виду холодноводної аквакультури ракоподібних в Україні з застосуванням рециркуляційних аквасистем. |
| Опис: | The peculiarities of biology and the possibility of cultivating shrimp Sclerocrangon salebrosa in artificial conditions are briefly described, the prospects of growing this species of cold-water crustacean aquaculture in Ukraine with the use of recirculating aquasystems are considered. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5356 |
| УДК: | 595.384.12(265.54) |
| Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Krevetka_shrims-vedmezha.pdf | 737,05 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.