Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5247
Назва: Вплив препаратів селену та пробіотику на морфологічні показники інкубаційних яєць курей
Інші назви: Influence of selenium and probiotic preparations on morphological parameters of hatching eggs of chickens
Влияние препаратов селена и пробиотика на морфологические показатели инкубационных яиц кур
Автори: Цехмістренко, Оксана Сергіївна
Tsekhmistrenko, Оksana
Ключові слова: кури;яйця;селеніт натрію;наноселен;пробіотик;chickens;eggs;sodium selenite;nanoselenium;probiotic
Дата публікації: 2020
Видавництво: Білоцерківський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Цехмістренко О.С. Вплив препаратів селену та пробіотику на морфологічні показники інкубаційних яєць курей / О.С.Цехмістренко // Аграрна освіта та наука: досягнення, роль, фактори росту. Сучасний розвиток технологій тваринництва. Інноваційні підходи в харчових технологіях: матеріали міжнародної науково-практичної конференції 30 жовтня 2020 р .– Біла Церква: БНАУ, 2020 .-С. 22-23.
Короткий огляд (реферат): Проаналізовано вплив неорганічної та наноформи селену та пробіотику у складі комбікорму курей на морфометричні показники інкубаційних яєць. Встановлений вплив досліджуваних препаратів на відносну масу, міцність та товщину яєчної шкаралупи, відносну масу жовтка та білка, висоту білка.
Опис: The influence of inorganic and nanoforms of selenium and probiotics in the composition of chicken feed on morphometric parameters of hatching eggs was analyzed. The influence of the studied drugs on the relative weight, strength and thickness of the eggshell, the relative weight of the yolk and protein, the height of the protein was established.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5247
УДК: 636.59/082.474.6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_preparativ_selenu.pdf1,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.