Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5208
Назва: Шляхи покращення виробництва свинини у сучасних умовах господарювання
Інші назви: Ways to improve pork production in modern farming conditions
Автори: Титарьова, Олена Михайлівна
Tytariova, Olena
Ключові слова: свині на відгодівлі;корм;свинина;рівень годівлі;норма;прибуток;рентабельність;pigs for fattening;feed;pork;feeding level;norm;profit;profitability
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Бібліографічний опис: Титарьова О.М. Шляхи покращення виробництва свинини у сучасних умовах господарювання / О.М.Титарьова // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 112-113.
Короткий огляд (реферат): У статі наведено теоретичні та експериментальні дані щодо ефективного ведення галузі свинарства в сучасних господарювання. Проведений аналіз технології виробництва свинини у господарстві та намічені шляхи покращення виробництва свинини.
Опис: The article presents theoretical and experimental data on the effective management of the pig industry in modern farms. The analysis of pork production technology in the farm is carried out and the ways of improving pork production are outlined.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5208
УДК: 636.4.033
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shliakhy_pokrashchennia.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.