Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5177
Назва: Перетравність корму та баланс мінеральних речовин в організмі свиней за згодовування кормових добавок
Інші назви: Feed digestibility and mineral balance in pigs during feeding of feed additives
Автори: Чернявський, Олександр Олександрович
Cherniavskyi, Oleksandr
Чернюк, Сергій Васильович
Chernyuk, Sergii
Ключові слова: молодняк свиней;раціони;протекто-актив;мацераза;ферментний препарат;перетравність;баланс мінеральних речовин;young pigs;rations;protecto-active;macerase;enzyme preparation;digestibility;mineral balance
Дата публікації: 2017
Видавництво: Дніпропетровський державний аграрноекономічний університет
Бібліографічний опис: Чернявський О.О. Перетравність корму та баланс мінеральних речовин в організмі свиней за згодовування кормових добавок / О.О.Чернявський, С.В.Чернюк // Проблеми та шляхи інтенсифікації виробництва продукції тваринництва: тези міжнародної науково-практичної конференції 23 березня 2017 року . – Дніпропетровськ, ДДАЕУ, 2017. – С. 66-67.
Короткий огляд (реферат): Показано вплив згодовування пробіотику протекто-активу та ферментного препарату мацераза на перетравність поживних речовин та баланс кальцію та фосфору в організмі молодняку свиней. Встановлено, що найкращі показники перетравності поживних речовин та балансу мінеральних речовин одержали в третій дослідній групі.
Опис: The effect of feeding the probiotic protecto-active and the enzyme preparation macerase on the digestibility of nutrients and the balance of calcium and phosphorus in the body of young pigs is shown. It was found that the best indicators of nutrient digestibility and mineral balance were obtained in the third research group.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5177
УДК: 636.4.087.8:612.015
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Peretravnist_kormu.pdf1,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.