Please use this identifier to cite or link to this item:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147
Title: | Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині |
Other Titles: | Using the express method to determine the total content of pigments in raw meat |
Authors: | Курінний, Богдан Григорович Kurinnyy, Bogdan Букалова, Наталія Володимирівна Bukalova, Natalia Богатко, Надія Михайлівна Bogatko, Nadiіa |
Keywords: | ветеринарно-санітарне оцінювання;м’ясна сировина;експресний метод;якість;veterinary and sanitary assessment;raw meat;express method;quality |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | БНАУ |
Citation: | Курінний Б.Г. Використання експресного методу визначення загального вмісту пігментів у м'ясній сировині / Б.Г. Курінний, Н.В. Букалова, Н.М. Богатко // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.16-17. |
Abstract: | Для оцінювання якості м’ясної сировини використаний експресний удосконалений метод (найвища стабільність показників – 97,2–99,6%) визначення в ній загального вмісту пігментів, що прямо пропорційно залежить від кольору м’яса тварин певного виду. |
Description: | An express advanced method (highest) was used to assess the quality of raw meat stability of indicators - 97.2-99.6%) determination of the total content of pigments in it, which is directly proportional to depends on the color of the meat of a particular species. |
URI: | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5147 |
metadata.dc.identifier.udc: | 619:614.31:613.281:612.3:637.5 |
Appears in Collections: | Наукові публікації |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
vykorystannja_ekspresnogo.pdf | 254,46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.