Please use this identifier to cite or link to this item: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136
Title: Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги
Other Titles: Food traceability: legislation, basic principles and benefits
Authors: Покидько, Аліна Михайлівна
Pokydko, Alina
Хіцька, Оксана Анатоліївна
Khitska, Oksana
Keywords: харчові продукти;безпечність;тварини;ідентифікація;простежуваність;food;safety;animals;identification;traceability
Issue Date: 2020
Publisher: БНАУ
Citation: Покидько А.М. Простежуваність харчових продуктів: законодавство, основні принципи та переваги / А.М. Покидько , О.А. Хіцька // Матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. студентів "Актуальні проблеми ветеринарної медицини" (БНАУ, 15 квітня 2020 р.). - Біла Церква, 2020. - С.8-9.
Abstract: Наведений аналіз національного та міжнародного законодавства, що регламентує основні принципи та вимоги до впровадження і забезпечення функціонування системи простежуваності харчових продуктів упродовж всього харчового ланцюга та її переваги для операторів харчового ринку і споживачів.
Description: An analysis of national and international legislation governing the basic principles and requirements for the implementation and operation of the food traceability system throughout the food chain and its benefits for food market operators and consumers.
URI: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5136
metadata.dc.identifier.udc: 619:614.31:637
Appears in Collections:Наукові публікації

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
prostezhuvanist'_harchovyh_produktiv.pdf258,02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.