Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5135
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Недашківський, Володимир Михайлович | - |
dc.contributor.author | Nedashkivskyi, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Недашківська, Наталія Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Nedashkivska, Nataliia | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-23T18:35:06Z | - |
dc.date.available | 2020-09-23T18:35:06Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Недашківський В.М. Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги / В.М.Недашківський, Н.В.Недашківська // Тваринництво України .- 2019 .-№ 3-4 .- С. 22-25. | uk_UA |
dc.identifier.issn | 0321-1525 | - |
dc.identifier.uri | http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5135 | - |
dc.description | The effect o f feeding bees with enzymatic peptone o f soy flour on the production o f perg. It is proved that the production volume o f beekeeping products depends on a number o f factors, in particular the strength o f bee families, the provision o f their feed and the conditions o f maintenance and care. Saturation o f bees with a sweet peptone at a rate o f 5% in powdered sugar of 300 grams per day for ten. days in the period o f supportive honey collection contributes to an increase in perg production by 26.4%. In beer families fed sugar powder with soy peptone, the highest intensity of bees increased by 25.2% and perg production by 22.9%. | uk_UA |
dc.description.abstract | Вивчено вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги. Доведено, що обсяги виробництва продукції бджільництва залежать від ряду факторів, зокрема, сили бджолиних сімей, забезпечення їх кормом та умов утримання і догляду. Підгодівля бджіл соєвим пептоном із розрахунку 5% у складі цукрової пудри по 300 грам на добу протягом десяти діб у період підтримуючого медозбору сприяє підвищенню виробництва перги на 26,4%. У бджолиних сім'ях, яким згодовували цукрову пудру із соєвим пептоном, спостерігалась вища інтенсивність нарощування бджіл на 25,2% та виробництво перги на 22,9%. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | нектаро-пилконоси | uk_UA |
dc.subject | соєве борошно | uk_UA |
dc.subject | бджоли | uk_UA |
dc.subject | сільськогосподарські медоноси | uk_UA |
dc.subject | ферментативний пептон | uk_UA |
dc.subject | nectar-pylonos | uk_UA |
dc.subject | soybean meal | uk_UA |
dc.subject | bees | uk_UA |
dc.subject | agricultural medonos | uk_UA |
dc.subject | enzymatic peptone | uk_UA |
dc.title | Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги | uk_UA |
dc.title.alternative | Influence of fertilization of bees with enzymatic peptone of soy flour on perga production | uk_UA |
dc.type | Стаття | uk_UA |
dc.identifier.udc | 638.144:664,64.2 | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Vplyv_pidhodivli.pdf | 928,65 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.