Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5135
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorНедашківський, Володимир Михайлович-
dc.contributor.authorNedashkivskyi, Volodymyr-
dc.contributor.authorНедашківська, Наталія Володимирівна-
dc.contributor.authorNedashkivska, Nataliia-
dc.date.accessioned2020-09-23T18:35:06Z-
dc.date.available2020-09-23T18:35:06Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНедашківський В.М. Вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги / В.М.Недашківський, Н.В.Недашківська // Тваринництво України .- 2019 .-№ 3-4 .- С. 22-25.uk_UA
dc.identifier.issn0321-1525-
dc.identifier.urihttp://rep.btsau.edu.ua/handle/BNAU/5135-
dc.descriptionThe effect o f feeding bees with enzymatic peptone o f soy flour on the production o f perg. It is proved that the production volume o f beekeeping products depends on a number o f factors, in particular the strength o f bee families, the provision o f their feed and the conditions o f maintenance and care. Saturation o f bees with a sweet peptone at a rate o f 5% in powdered sugar of 300 grams per day for ten. days in the period o f supportive honey collection contributes to an increase in perg production by 26.4%. In beer families fed sugar powder with soy peptone, the highest intensity of bees increased by 25.2% and perg production by 22.9%.uk_UA
dc.description.abstractВивчено вплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво перги. Доведено, що обсяги виробництва продукції бджільництва залежать від ряду факторів, зокрема, сили бджолиних сімей, забезпечення їх кормом та умов утримання і догляду. Підгодівля бджіл соєвим пептоном із розрахунку 5% у складі цукрової пудри по 300 грам на добу протягом десяти діб у період підтримуючого медозбору сприяє підвищенню виробництва перги на 26,4%. У бджолиних сім'ях, яким згодовували цукрову пудру із соєвим пептоном, спостерігалась вища інтенсивність нарощування бджіл на 25,2% та виробництво перги на 22,9%.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectнектаро-пилконосиuk_UA
dc.subjectсоєве борошноuk_UA
dc.subjectбджолиuk_UA
dc.subjectсільськогосподарські медоносиuk_UA
dc.subjectферментативний пептонuk_UA
dc.subjectnectar-pylonosuk_UA
dc.subjectsoybean mealuk_UA
dc.subjectbeesuk_UA
dc.subjectagricultural medonosuk_UA
dc.subjectenzymatic peptoneuk_UA
dc.titleВплив підгодівлі бджіл ферментативним пептоном соєвого борошна на виробництво пергиuk_UA
dc.title.alternativeInfluence of fertilization of bees with enzymatic peptone of soy flour on perga productionuk_UA
dc.typeСтаттяuk_UA
dc.identifier.udc638.144:664,64.2uk_UA
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vplyv_pidhodivli.pdf928,65 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.